Известие

Collapse
No announcement yet.

Поставяне на USB на Alfa Romeo 166 без CD Changer

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Поставяне на USB на Alfa Romeo 166 без CD Changer

Здравейте Колеги !

Имате ли представа как се поставя USB на Alfa Romeo 166 без CD Changer , някои правил ли го е досега и знае ли какво е нужно ?

Първоначално публикувано от VBP Покажи съобщение
    Здравейте Колеги !

Имате ли представа как се поставя USB на Alfa Romeo 166 без CD Changer , някои правил ли го е досега и знае ли какво е нужно ?
    За какво искаш да ползваш USB - то?

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Ако съм те разбрал правилно отговорът е ДА. Има устройство, което се поставя отзад на ICS на мястото където влиза кабела от чейнджъра (се тая е дали си имал или не). Това устройство поддържа мемори карти, AUX, и дори директен iPod вход. Сменяш си всичко от ICS или от волана (ако имаш) Излиза около 120лв и час работа.
      Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

Искам да слушам музика от USB ако има вариант и за филм ще се радвам ако ли не само за музика. Досега четох в Lancia Форума и къде ли още не, но немога да разбера цялата схема с устроиствата каква е и как става точно...

Comment

Най-грубо казано ти трябва: http://www.ebay.com/itm/iPod-iPhone-...94918c&vxp=mtr

За видео забрави, страшна играчка е и не си струва според мен!

Във Lancia Phedra например има изкарани готови входове.
          Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

Първоначално публикувано от duronman Покажи съобщение
            Ако съм те разбрал правилно отговорът е ДА. Има устройство, което се поставя отзад на ICS на мястото където влиза кабела от чейнджъра (се тая е дали си имал или не). Това устройство поддържа мемори карти, AUX, и дори директен iPod вход. Сменяш си всичко от ICS или от волана (ако имаш) Излиза около 120лв и час работа.

С тази джаджа за линейно подаване ли излиза за 120 лева?
            X-car link-а знам, че излиза около 300 без окабеляване. Ако е само 120 - дай подробности, че ми писна от тоя трансмитер.

Видеото - има начин, според мен не е чак толкова сложен, но си е доста разглобяване. Друг въпрос е, че идва звука моно и трябва да съобразиш харда, плеъра, да преработиш захранването импулсното на ДВД-то от 220 на 12 волта (не съм фен на инверторите), удължители за USB, изкарване на "окото" на плеъра за да можеш да го управляваш дистанционно и т.н.

Аз лично пробвах с ДВД с тунер просто за експеримента. Не съм изчистил на 100% концепцията си, за това не съм го и реализирал още. Качество на картината - задоволително, звук - не ме кефи много, ама за филмчета за малката става, инвертор за захранване от 12 на 220 волта категорично НЕ!
            Телевизия - гледах ефирно БТВ и НОВА! Смея да твърдя, че доста добре се виждат.
            ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
            ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
            Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
            Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

Да и освен това получаваш опция за контрол на песните и на iPod... изключително културно и многофункционално изглежда.

Comment

Не можах да разбера някой ползвал ли го е това устройство за 120лв. в реална бойна обстановка, защото звучи много примамливо като цена.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

Aз го ползвам от около месец и съм доволен,мойто е такова-118 лв. с доставката от Германия по пощата http://www.ebay.de/itm/USB-SD-MP3-We...item1e6147fd96

Като цяло за парите си е ок,понякога забива целия плеър,но рядко и трябва да загасиш и запалиш колата,иначе си помни къде е спряло вади добро качество не криви звука като тунера на оригиналното ЦД в 159-та.............абе като цяло е ок,аз съм доволен и най-вече от това,че не се чудя къде слагам класьорите с дисковете.........................

П.С.Първоначално имаше дерт,но се оказа,че трябва да му покажеш колко папки има във флашката,демек да изслушаш докрай последната песен от дадена папка,за да разбере че има папка номер 2................
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Е, Браво, доживяхме да видим този носител за нашите коли на нормална цена, дано и за 166 да са го направили както трябва. Благодарско за информацията.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                      Е, Браво, доживяхме да видим този носител за нашите коли на нормална цена, дано и за 166 да са го направили както трябва. Благодарско за информацията.
                      Само внимавайте с моделите на Блаупункт,там пише за кои модели/номера на Блаупункт става,поне при 159,за 166 незнам може да е за всички,не съм се заглеждал.............

П.С.Оп сега видях,че пише за всички 166 с Блаупункт............
                      Last edited by Mury; d.m.y г., 16:31.

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                        Само внимавайте с моделите на Блаупункт,там пише за кои модели/номера на Блаупункт става,поне при 159,за 166 не знам може да е за всички,не съм се заглеждал.............

П.С.Оп сега видях,че пише за всички 166 с Блаупункт............
                        Колеги като чета е само за модели на Blaupunkt!!! А за видеото и тунера не e много сложно. Малко търпение и нерви стигат.
                        Last edited by nvladev; d.m.y г., 21:04.
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD /99/

Comment

Има ли с нещо различно от Блаупункт ?

Comment

Първоначално публикувано от duronman Покажи съобщение
                            Има ли с нещо различно от Блаупункт ?
                            Има май с Бекер...........

Comment

Аз ли не разбирам нещо или...... Чейнджърите са Блаупункт и Бекер до колкото знам. Излиза че софта на ИЦС за чейнджъра трябва да е различен защото не вярвам инсталацията да е различна. Нали така или бъркам. И как да разбера моята кола за какъв чейнджър е предвидена.

Поздрави
                              Last edited by mian4o; d.m.y г., 09:43.
                              алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
                              алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

Working...
                              X